تبلیغات

ترشی لیته گوجه فرنگی

مجله سرآشپز: توی هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!

 

مواد مورد نیاز


بادنجان: 600 گرمگوجه فرنگی: 750 گرمسرکه سفید: 1 پیمانهسرکه قرمز: 1 پیمانههویج (نگینی خردشده): 1 پیمانهفلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده): 1 عددفلفل تند (ریز خردشده): 3 عددسیر (خردشده)ک 3 حبهزردچوبه: 1 ق چسیاه دانه: 1 ق سنمک: سه و یک دوم ق سآب: 1 پیمانهلیته گوجه فرنگی 


روش پخت


1.    پوست بادنجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.


2.    هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادنجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.


3.    پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.


4.    مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه ای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت 3 روز در دمای محیط و 10 روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش  جان کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار