طرز تهیه سالاد تبوله با انار و نعنا

تبلیغات

طرز تهیه سالاد تبوله با انار و نعنا

سالاد تبوله با انار و نعنا

یکی از سالادهای معروف عربی تبوله است که با سبزیجات و مواد مقوی مختلفی تهیه می شود. در این مطلب نوعی دیگر از سالاد تبوله را با انار و نعنا به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای سالاد تبوله باانارو نعنا بلغور گندم 225 گرم یا یک و یک چهارم پیمانه تره فرنگی (قسمت سر آن) یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود) یک عدد ساقه کرفس یک عدد روغن زیتون 30 میلی لیتر یا 2 قاشق سوپ خوری پوست رنده شده لیموترش کوچک 2 عدد آب لیموترش 2 عدد پیازچه (خرد شود) 6 تا 8 عدد نعنای تازه خردشده 6 قاشق سوپ خوری جعفری تازه خردشده 6 قاشق سوپ خوری انار (دان شده) یک عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

سالاد تبوله با انار و نعنا

طرز تهیه سالاد تبوله با انار و نعنا

کاسه بلوری ای را آماده می کنیم و بلغور گندم را درون آن میریزیم. روی بلغور اب سرد بریزید و 30 دقیقه صبر کنید تا خوب خیس بخورد. بعد از اینکه بلغور خیس خورد آن را در داخل صافی دانه ریز بریزید و آبکشی کنید.

با قاشق سطح بلغورها را فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود. قسمت سر تره فرنگی را به صورت طولی نصف کنید. با یک چاقوی تیز به صورت خلالها ریز در اورید. ساقه کرفس را نیز خوب خرد کنید.

کاسه بزرگی را آماده کنید و تمام مواد را درون آن بریزید و خوب با هم خلوط کنید. سپس این مخلوط را سی دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد به خورد هم برود و سالاد جا افتاده شود. بعد از این مدت آن را در ظرف برای سرو بریزید. می توانید این سالاد را با نان و کاهو سرو کنید.

نکات تکمیلی در  مورد سالاد تبوله با انار و نعنا

سالاد تبوله با انار و نعنا جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
سالاد تبوله با انار و نعنا را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار