تبلیغات

مینی کلوچه گردویی

ماهنامه کیک و شیرینی - راحله صفری: این مینی کلوچه‌های گردویی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی فوق العاده است.

مواد لازم:


کره 125 گرم پودر شکر 70 گرم زرده تخم مرغ 30 گرم خامه صبحانه یک چهارم پیمانه آرد 250 گرم آرد ذرت 25 گرم آرد برنج 25 گرم بیکینگ پودر  یک دوم ق چ
مواد لازم میان:
گردو 70 گرم شکر 30 گرم دارچین 1 ق س هل یک دوم ق چ
مواد لازم جهت رومال:
زرده تخم مرغ 1 عدد  خامه صبحانه 1 ق س سیاه دانه و پودر پسته به میزان دلخواه  مینی کلوچه گردویی


طرز تهیه:


1. ابتدا کره را به همراه پودر شکر با دور متوسط همزن برقی بزنید، تا شکر حل شده و ترکیب یکدستی حاصل گردد.

2. بعد زرده تخم مرغ را اضافه نموده و دوبار با همزن بزنید تا به همراه بقیه مواد به خوبی مخلوط شوند.


3. در مرحله بعدی خامه را اضافه کنید.

4. آردها را با هم مخلوط کرده، همچنان که همزن روشن است آردها را اضافه کنید و با دور متوسط همزن تا حدی که با یکدیگر مخلوط شوند، بزنید.


5. خمیر را در کیسه نایلونی (کیسه فریزر) قرار داده و به مدت 3 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

6. در این فاصله مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

7. از خمیر، چانه هایی به اندازه 40 گرم جدا و داخل کف دست کمی پهن کرده و از مواد میانی به اندازه یک قاشق چای خوری وسط خمیر قرار داده و خمیر را جمع و گرد کنید. در صورت دلخواه می توانید با مهر مخصوص شیرینی روی سطح کلوچه ها را نقش بزنید.


8. کلوچه ها را در سینی که کف آن کاغذ روغنی قرار داده اید با فاصله 2 سانتی متر از همدیگر بچینید

9. مواد رومال را پس از مخلوط نمودن روی کلوچه ها رومال کنید و پودر سیاه دانه یا پودر پسته بپاشید.

10. در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.

نکته:


1. همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.


2. آردها و پودر شکر را از قبل الک کنید.


3. مواد میانی را به دلخواه می توانید تغییر داده و از پودر بادام یا نارگیل نیز می توانید استفاده کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار