تبلیغات

ساندویچ دوروم، پلو و کوفته

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: این کوفته‌های گوشت را به‌صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل می‌کنند.

میزان سرو: 2 الی 4 نفر

مواد لازم:


نان لواش: 2 عدد برنج: یک پیمانه گوجه فرنگی (رنده شده): 2 عدد روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری آب: یک پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم
مواد لازم کوفته:
گوشت چرخ کرده: 250 گرم پیاز (رنده شده): یک عدد سیر (ریز خردشده): یک حبه زیره (پودرشده): یک قاشق چای خوری آب: یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون: یک قاشق چای خوری نمک: یک قاشق چای خوری پنیر چدار (رنده شده): یک سوم پیمانه  ساندویچ دوروم (Durum) پلو و کوفته


طرز تهیه:


1. برنج، گوجه فرنگی رنده شده، روغن زیتون، نمک و آب را در ظرف فر با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برنج بپزد.


2. برای تهیه کوفته ها، پیاز را رنده کرده و فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.

3. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر ریز خردشده، زیره پودر شده و مقداری نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.

4. دو کوفته دراز و ضخیم از مواد تهیه کنید و در سینی فر قرار دهید.

5. مقداری آب و روغن زیتون روی آنها بریزید. روی آنها را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزند.


6. نان های لواش را روی سطح کار پهن کنید. پلو و کوفته ها را میان نان ها تقسیم کنید. نان ها را رول کنید و در سینی فر قرار دهید.

7. نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید.

8. سپس آنها را از فر درآورید و بقیه پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار